Słuchajcie, napisałem wam, to teraz sam się wypowiem. Ja jestem za przełożeniem, ale za przełożeniem na 4 maja. Tuż po świętach kicha. Poczekajmy też, co na ten temat sądzą inni, trzeba uszanować tych, którzy się nauczyli, termin to termin. Nie mogę dotrzeć do wszystkich z grupy, jak macie kogoś na gg, dwa pokoje obok w akademiku czy coś, skrobnijcie im. Jak coś się wyklaruje, to napisze do Winnickiego maila, choć inne grupy, poniedziałkowa i dzisiejsza, przełożyły kolokwium bezpośrednio tuż przed kolokwium.
Edit, Łukasz Buczek też jest za, miałem napisać za niego, bo nie ma go w domu ( ot, skubaniec, szlaja sie gdzieś, zamiast się uczyć)
Ostatnio edytowany przez TomKo. (2011-04-19 17:20:55)
Konrad, Grzesiek- po świętach to jednak gorszy pomysł, na święta wyjeżdża każdy, ja po świętach pojawię się w Wawie we wtorek ok 17, nie wcześniej, na weekend majowy pewnie sporo ludzi zostanie, a do tego, nie wiem jak inni, ale ja mam święta zawalone, rodzina itepe, wiecie jak jest, a w weekend majowy jednak jest większy luz. można wrocić do wawy 2 maja i 3 mieć cały wolny, w poniedziałek wielkanocny mało kto może wrocic do domu.
Edit, dzwonil Arek, on i Krzysiek Zagrodzki są za przełożeniem na po weekendzie majowym.
Ostatnio edytowany przez TomKo. (2011-04-19 17:41:28)